www.stichtingmali.nl
Valuta:
nike performance sneakers,evita pumps,dames enkellaarsjes zwart,goedkope schoenen dames
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Return

Als u niet helemaal tevreden bent of als er een discrepantie is met uw bestelling, bewaart u alstublieft alle documentatie en verpakking en neemt u onmiddellijk contact met ons op door een e-mail te sturen of op Online Support voor hulp te klikken. We zullen u dan verdere instructies geven.

1. We staan ​​alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.

2. Als het pakket niet alle accessoires en onderdelen bevat waarmee het werd verzonden, worden de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale productprijs afgetrokken en kan het alleen een gedeeltelijke terugbetaling rechtvaardigen.

3. Als u om welke reden dan ook de maat of de kleur moet veranderen, of als de terugbetaling is gebaseerd op "Anders", worden de verzendkosten in mindering gebracht op de totale productprijs.

uitwisselingen

1.We accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestellings-ID en onze klantendienst zal u helpen. Als je items in een andere stijl wilt ruilen, moet je je items retourneren voor restitutie (volgens het retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl van jouw voorkeur.

2. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

3. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van beurzen, je bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor het verzenden van de geruilde artikelen naar jou. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug