www.stichtingmali.nl
Valuta:
nike performance sneakers,evita pumps,dames enkellaarsjes zwart,goedkope schoenen dames
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en een veilige online ervaring voor al onze gebruikers te bieden. Dit beleid is van toepassing op informatie die online wordt verzameld via onze website, die alle gidsenites omvat en die het online verzamelen en gebruiken van gegevens door ons regelt. Lees het onderstaande online privacybeleid en neem contact met ons op als u vragen heeft.

informatie in onze databases.

Gegevensbeveiliging

Onze werknemers worden bewust gemaakt van hun privacypraktijken door periodieke communicatie en training. We beperken de toegang tot privé- en vertrouwelijke gegevens alleen tot die medewerkers met een specifieke behoefte om deze informatie op te halen en we slaan gegevens op op meerdere servicesystemen, in gecontroleerde, beveiligde omgevingen. Om ons beveiligingsniveau te handhaven, voeren we regelmatig interne beoordelingen en externe audits uit van onze beveiligingsmaatregelen en -procedures. Wij maken gebruik van de industriestandaard Secure Sockets Layer (SSL) -technologie om de codering mogelijk te maken van potentieel gevoelige informatie zoals uw naam, adres en andere kritisch gevoelige informatie zoals uw creditcardgegevens tijdens het afrekenen. Informatie die tussen uw computer en onze website wordt doorgegeven, kan niet worden gelezen als iemand anders deze onderschept.

Een hangslot is ook rechtsonder in uw webbrowser zichtbaar, wat betekent dat u zich in de beveiligde modus bevindt. Het hangslot moet altijd worden vergrendeld wanneer u persoonlijke of betalingsgegevens invoert.

We slaan uw kaartgegevens niet op (daarom vragen wij ze voor elke geplaatste bestelling).

DISCLAIMER

Deze website is samengesteld, een online verkoper van elektronische producten. Het heeft tot doel nauwkeurige informatie te verschaffen en doet er alles aan om dit te bereiken, maar de uitgevers kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot fouten of weglatingen.

Alle informatie wordt in goed vertrouwen gepubliceerd zonder verantwoordelijkheid voor verlies als gevolg van het handelen of nalaten van actie als gevolg van de inhoud van deze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van toegang tot deze website. Toegang tot de gegevens op deze site betekent dat u akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden.

In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen ondervindt tijdens het gebruik van deze website, neem dan contact met ons op met een volledige beschrijving van het probleem.

Als u vragen of suggesties heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op

Terug